Sup3rsalmon's Blog


aku
September 4, 2010, 3:13 am
Filed under: Uncategorized

salam,
tak de pape pon nak kongsi hari ni,,,,,
tapi aku tersedar something tadi,,,
well,the story start pagi tadi la
kuliah sampai kol 12 je tadi coz ada blackout,,,,
so,kitorg rancang nak gi jumpa prof swamy,,,nk tanya pasal embyologi sebab banyak sgt die pnyer sequence of event sampai da pening-pening lalat kitorang baca,,,,
malang la badan,prof swamy x de,,,,,
time tu jumpa prof murali,,,tapi sebab niat nk discuss pasal anatomy,,,so,,,x de idea la kalu nak gi jumpa prof murali nak tanya physiology,,,,
so.kitorg turun la,,,nak makan,,puasa,,,
masa tu ramai yg da balik
tetibe teringat kat satu lagi prof anatomy,,,prof nordin,,,once again,,kitorang panjat tangga nak gi office die,,,
skali kerani kata die x de la,,,,adoi..hancuss semangat nak study
so,kitorg pun blah la dari situ,,,
tetibe kawan aku cakap,,,,

“ko tau wa,kenapa budak chinese bleh berjaya???”

“sebab diorang rajin la,,,2 jam mengadap buku,kan?”aku jawap

“memang,tapi satu lagi,kalau diorang nak jumpa cikgu and cikgu tu x de,diorg tunggu depan

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: