Sup3rsalmon's Blog


aku
September 4, 2010, 3:13 am
Filed under: Uncategorized

salam,
tak de pape pon nak kongsi hari ni,,,,,
tapi aku tersedar something tadi,,,
well,the story start pagi tadi la
kuliah sampai kol 12 je tadi coz ada blackout,,,,
so,kitorg rancang nak gi jumpa prof swamy,,,nk tanya pasal embyologi sebab banyak sgt die pnyer sequence of event sampai da pening-pening lalat kitorang baca,,,,
malang la badan,prof swamy x de,,,,,
time tu jumpa prof murali,,,tapi sebab niat nk discuss pasal anatomy,,,so,,,x de idea la kalu nak gi jumpa prof murali nak tanya physiology,,,,
so.kitorg turun la,,,nak makan,,puasa,,,
masa tu ramai yg da balik
tetibe teringat kat satu lagi prof anatomy,,,prof nordin,,,once again,,kitorang panjat tangga nak gi office die,,,
skali kerani kata die x de la,,,,adoi..hancuss semangat nak study
so,kitorg pun blah la dari situ,,,
tetibe kawan aku cakap,,,,

“ko tau wa,kenapa budak chinese bleh berjaya???”

“sebab diorang rajin la,,,2 jam mengadap buku,kan?”aku jawap

“memang,tapi satu lagi,kalau diorang nak jumpa cikgu and cikgu tu x de,diorg tunggu depan

Advertisements


confusion????~~
September 4, 2010, 3:11 am
Filed under: Uncategorized

entah,,,
feels like writing in my blog out of sudden,,,
boring + sunyi kot,,
yeap,,,freaking sunyi
smua dak cos laen had gone home,,,,
bersuka ria la 2,,,,
wanna go home too,but cause of study ,,im stuck in ‘ere
but should bare with it,,,,coz i know this is one of the sacrifice we gonna have to make once we are officially grad as a medical student,,,as well as a doctor,,,
yeah,,,bare it azwa,,,,
remember your fav quote,
“doctors are not born,they are made”
then,this is one of the process la kot
nak membuat acuan untuk hasilkan seorang DOKTOR
cam acuan wat kuih raye,,,
terlebih terkurang kang x menjadi lak
x tau laaa,,
recently,i feel like giving up on my study,,,
padahal this is my dream,,*sigh*
maybe coz da jauh dari allah kot
dlu at least de kakak naqibah yg x jemu2 bg nasihat walaupown aku x de la berubah extremely
but memg rindu diowg
allah,,,,please guide me,,no,us,,back to you,,
please ya