Sup3rsalmon's Blog


satu kerinduan…
August 7, 2010, 12:40 pm
Filed under: Uncategorized

entah la kenapa,,,sejak 2 menjak ni,aku asyik teringat kat geng2 kat matrik dulu,,,,,,
hahaha,,,semestinye teringat yg amat kat budak2 aras 1 blok a4,,,,
geng yg terbising penah aku jumpa,,,sampai kena cop budak nakal kat ketua aras,,,
sori ye kak(adoi,,,lupe name die),,,
teringat sesangat maybe sebab da dekat puasa,,,
dulu,time puasa memg best,,,
at first memg la rase cam mesti x best coz first time aku nk berpuasa tanpa family for almost the whole ramadhan
rupa2 nye aku salah,,,
kat matrik la aku blaja puasa yg sebetol2 puasa,,,,,
kenapa????????
sebab kat matrik belaja survive time sahur n buka without ma n abah,,,,,,
time tu kelas still cam biasa,,,,abes kol 4,,,,,haru betol,,,,takut sgt x sempat nk crik lauk berbuka,,,
tapi alhamdulillah,allah kurniakan teman yg sgt caring,,,,,,,tlg belikan kalo x sempat
masa berbuka plg meriah,,,ape x nye,,,,3 blik berbuka skali,,,memg padat n mampat la blik kitorg,,,,
11 org berbuka skali dlm bilik yg sebenarnya diperuntukkan untuk 4 org je,,,hahaha
masa makan smua bising,,,,cakap pasal benda tu la benda nie la,,,,
pas makan,,,sma2 kemas,,,pas2 yg TERBAEK,,,solat sesame,,,
biasenya aku n ustazah yg kna paksa jdik imam coz kitorg ajk kerohanian blok,,,,
tapi ilmu aku xde la tgi mane,,,,,
pas2 pergi terawih kat surau sesame,,,,,,bwk air skali takut ngantuk
pas blik memg aras haru biru….da bertenaga nk kacau mengacau,,buli membuli,,,
hahaha,,,pas2 time sahur ketuk bilik masing2,,,,,siap bagi ank kunci blik takut x bgn jugak walaupun ketuk pintu,,,,,sahur makan roti+milo je sebab malas nak keluar ke kafe beli nasi,,,yapi boleh je tahan esoknya,,,,

ya allah,,,memang aku sangat menghargai persahabatan itu,,,moga dicucuri rahmat ke atas setiap kami,,,,,n moga persahabatan ni berterusan,,,amin

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

azwa,,ak pun sme,,kt cni pun juz buke sendri je,,n x de pun bazar kt cni,,huhhu,,ak pun rindu korg sume,,

Comment by eiqadooly




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: